2020-11-29 09:14

IMAGINILE ZILEI: Profesorul Rafila RÂDE cu lacrimi după declarațiile ministrului Sănătății

 |  15:33
IMAGINILE ZILEI: Profesorul Rafila RÂDE cu lacrimi după declarațiile ministrului Sănătății

Profesorul Alexandru Rafila a izbucnit într-o criză de râs după ce a fost rugat să comenteze o declarație făcută de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, cu privire la situația epidemiei de coronavirus din România.

Reprezentatul României la Organizația Mondială a Sănătății a fost marți invitatul emisiunii „Marius Tucă Show” și a fost rugat să comenteze afirmațiile lui Nelu Tătaru.

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta - nu suntem în scădere - suntem în momentul în care, dacă respectăm în următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou. (...)”, a fost prima declarație la care Alexandru Rafila a început să râdă. 

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri”, a fost a doua declarație a lui Nelu Tătaru, la care Alexandru Rafila a râs copios. 

„Cred că rezultă mai degrabă speranța unei stabilizări a situației. Cred că un val cu două faze, cred că la asta s-a referit domnul ministru”, a completat el, pe un ton mai serios. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-05

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

UN ZAMBET-16MM
05 Aug 2020

„Oamenii trebuie să înțeleagă că inegalitatea poate fi foarte dăunătoare - pentru sănătate, încredere, solidaritate și altele. Nu ne facem nici un bine dacă suntem atât de inegali. "
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE