2020-10-29 20:48

IMAGINILE ZILEI: Primarul Timișoarei le taie CABLURILE oamenilor și-i lasă fără semnal și internet

 |  22:56
IMAGINILE ZILEI: Primarul Timișoarei le taie CABLURILE oamenilor și-i lasă fără semnal și internet

O parte din zona centrală a Timişoarei a rămas, luni seara, fără Internet şi semnal la televiziune sau telefonie după ce reprezentanţii Primăriei, în frunte cu Nicolae Robu, au tăiat mai multe cabluri care atârnau pe stâlpi, nemulţumiţi că proprietarii lor nu le-au mutat în subteran.

Operaţiunea de tăiere a cablurilor aeriene a fost iniţiată de primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Astfel, luni seara, reprezentanţi ai Primăriei Timişoara s-au deplasat în zona Podului Mihai Viteazu, aflat în centrul oraşului, pentru a reteza mai multe fire deţinute de opt operatori de telefonie, televiziune şi Internet. Aceşti furnizori au fost notificaţi în mai multe rânduri să-şi mute cablurile în subteran, însă nu au răspuns solicitărilor făcute de Primăria Timişoara, motiv pentru care s-a luat decizia de a se interveni în forţă, după cum transmite Mediafax.

Primarul Timişoarei, prezent la acţiune, a declarat că s-a luat decizia de a se interveni cu „ghilotina”, după ce a observat că proprietarii cablurilor aeriene nu au dorit cu „vorba bună” să le mute în subteran. În urma acestei intervenţii, o parte din zona centrală a Timişoarei fără Internet ori semnal la televiziune sau telefonie.

„Am anunţat destul de demult că vine momentul în care declanşăm pur şi simplu o campanie de tăiere a cablurilor pentru a-i obliga pe proprietarii lor să le ducă în subteran. Au fost notificaţi, răsnotificaţi, dar, din păcate, niciodată nu s-au dovedit constructivi. În această seară am stabilit că vom fi aici şi eu şi colegii care se ocupă de problemele acestea şi vom începe să tăiem cablurile. Au auzit şi acum sunt şi unii proprietari prezenţi aici şi îşi taie singuri cablurile. Nu ştiu câte persoane vor fi afectate, mie îmi pare foarte rău pentru cetăţeni, pentru că ei nu au nicio vină, ei sunt abonaţi la diverşi operatori pentru diverse servicii, de vină sunt furnizorii respectivi, că nu-i respectă pe abonaţii lor, că dacă i-ar fi respectat, nu ar fi creat această situaţie. Ei bine, se va face cu ghilotina dacă nu merge cu vorba bună. Vom continua şi nu ne vom opri până când nu vom scăpa oraşul de cabluri aeriene”, a afirmat Nicolae Robu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-03-18

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
21 Mar 2019

Cablistii au avut 10 ani sa îngroape rețeaua și n-au făcut nimic. Nu-mi place de Robu dar dacă se respectă legea ăsta e motiv de a lua partea celor ce o încalcă?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE