2021-05-10 01:29

Guvernul își păstrează intenția de RESTRUCTURARE a aparatului bugetar

 |  19:28
Guvernul își păstrează intenția de RESTRUCTURARE a aparatului bugetar

Restructurarea aparatului bugetar, despre care PNL a vorbit încă de la preluarea guvernării, a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus, dar va fi necesară, în condițiile în care România a avut cheltuieli mari pentru a preveni criza economică, iar deficitul bugetar va trebui redus, a spus la Digi24 Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului.

„Numărul celor angajați în sectorul public în noiembrie 2019 era de 1,3-1,4 milioane. E în continuare la același nivel. A apărut criza sanitară COVID, a fost nevoie ca Guvernul să se concentreze pe alte priorități, pentru salvarea vieții și sănătății populației și acest lucru s-a făcut și cu un necesar de resurse financiare și umane suplimentar”, a spus Ionel Dancă la Digi24.

„Acest obiectiv al restructurării aparatului bugetar și al reducerii nu numai că este absolut necesar, el va fi făcut. Având în vedere necesarul de cheltuieli bugetare are a crescut enorm ca urmare a cheltuielilor făcute cu criza sanitară și a cheltuielilor făcute pentru a proteja puterea de cumpărare a românilor, veniturile, toate măsurile de sprijin pe care le-am adoptat în această perioadă, vor reclama în perioada următoare, pentru anul următor, o ajustare a deficitului bugetar care trebuie făcută inclusiv prin restructurarea aparatului bugetar”, a adăugat el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-12Parerea ta...

ANTIMAFIA
12 Iun 2020

in timp ce bugetarii și pensionarii speciali au primit toți banii in starea de urgență ,au avut burdihanele pline,afacerile au fost distruse cu sânge rece.orbane mergi prin centru orașelor sa vezi spatii comerciale închise că după război ,oameni dezorientați rămași pe drumuri.patroni în faliment.ti-ai bătut joc cu șomajul tehnic și cu banii pentru micii afaceriști pfa,ii,If care nu au luat banii că ai venit cu șmecherii ascunse gen că să aibă conturi în bănci și să dea extrase de cont.adica batjocora pe fata.ti-ai bătut joc de cei care au stat în stradă și au fost gazați în 10 august .nici până acum nu ai desființat jandarmeria criminala și jandarmii criminali nu sunt condamnați.cu vela cioclul ridicol apărătorul infractorilor pe fata.cu rafila ,arafat,cercel alti ciocli tembeli .cu tătaru vânzător de măști la suprapreț.ai ținut în viața PSD că ești în gască distrugătorilor țării încă din 1990.va bateți joc cu pensiile speciale:3 miliarde plătite.tic tac.tic tac.
ABRAMBURICA
12 Iun 2020

Cum dracu stie cu aproximatie de 100.000 salariati bugetari ? Parca ar fii cizmari sau icre de peste . Au pierdut numaratoarea . Ce au facut pina acum ??
CONSTANTIN
12 Iun 2020

Pana acum au luptat pe doua fronturi -pandemia si cu hartuirea politica a psd-udmr-alde-pro Romania.Cu pandemia cred ca sunt urmarite cifrele publicate zilnic si despreeforturile financiare care au fost facute.Referitor la hartuire -nu a existat zi in care opozitia sa faca altceva decat contre si gargara politica,Nu a fos o saptaqmana in care sa nu fi mazilirea unui ministru .Timp efectiv lucrat pentru progres si actualizari situatii putin si risipit. Toti vor bani pentru afaceri si este corect,Tot corect ,daca soliciti bani sa iesi din criza trebuie sa fii pregatit sa dai si socoteala de cum ai folosit bani!!Ce este incorect in asta??Ce legatura are pensionari .care au muncit chiar si 43 de ani sau bugetari care s au straduit sa isi faca treaba cu conditiile de primire a banilor pentru redresarea firmei??? Care este partea constructiva a comentariului???Orban ar trebui sa mearga pe strada si sa imparta bani in stanga si dreapta ,asa fara evidenta ,fara sa se documenteze ce se fac cu sumele date??
IRIS
13 Iun 2020

Păi cum sa nu restructurati voi? In loc sa terminati cu furatul si cu salariile si pensiile voastre astronomice,mai bine dati afara din serviciu oamenii. Se pare ca aveti impresia ca nu sunt destui șomeri. Unde sa se angajeze ulterior bugetari daca ati facut praf toate afacerile private!? Va mai votează Sfântul Petru!
GHERTOI
13 Iun 2020

Da , da . Videanu a facut mai mult cu mafia lui . Construieste complex de locuinte la vulca , cu 26 etaje . Saracul a furat putin . Pe uma a lasato pe florareasa Dancila si Terente
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE