2024-04-24 17:58

Guvernul a lansat un program pentru sprijinul COPIILOR afectați emoțional de PANDEMIE

 |  19:49
Guvernul a lansat un program pentru sprijinul COPIILOR afectați emoțional de PANDEMIE

Guvernul lansează Programul Național de Sprijin „Din grijă pentru copii”. Acest program își propune sprijinirea copiilor afectați emoțional de pandemia de COVID-19, a declarat premierul Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că Guvernul va lansa programul „Din grijă pentru copii”, un program menit să sprijine copiii după perioada de pandemie.

„Mă bucur că avem curajul să realizăm un program guvernamental care să se ocupe de problemele emoţionale ale copiilor, să ofere ajutor şi soluţii”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul consideră că acesta este un program important, deoarece copiii au fost extrem de afectați de pandemie.

„Este cea mai potrivită măsură, întrucât se apropie 1 iunie. În același timp, campania de vaccinare continuă, iar în aceste zile sunt mai multe acțiuni dedicate adolescenților”, a mai spus Cîțu.

Guvernul dă starul Programului Național de Suport destinat copiilor, în contextul pandemiei de COVID-19. Premierul Florin Cîțu a susținut o serie de declarații, la Palatul Victoria, cu privire la program și mai ales la vaccinarea adolescenților din România.

"Din 1 iunie vom putea să vaccinăm și adolescenții. Îi încurajez pe părinți să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor, dar trebuie să înțelegem că e nevoie de cât mai multe persoane pentru a trece de pandemie.

(...) Suntem printre primele țări, nu știu dacă există foarte multe programe guvernamentale în care se vorbește despre inteligență emoțională, programul abordează și teme precum anxietate, depresie la copii", a spus Florin Cîțu, înainte de începerea campaniei de vaccinare pentru adolescenți.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE