2022-08-10 23:10

Gigi Becali a rămas fără permis. Ce AMENDĂ a primit

 |  17:41
Gigi Becali a rămas fără permis. Ce AMENDĂ a primit

Gigi Becali a rămas fără permis în cea de-a doua zi de Paşte. Potrivit unor surse Antena 3, patronul echipei de la FCSB se afla în judeţul Argeş şi se îndrepta către înmormântarea preotului Daniil de la mănăstirea Frăsinei.

Gigi Becali a rămas fără permis în Arges. Omul de afaceri se afla pe drumul naţional 7( Piteşti-Vâlcea) şi se deplasa către înmormântarea părintelui Daniil, unul dintre cei mai mari duhovnici din România.

Gigi Becali, amendat cu 1305 lei

Radarul indica o viteză de 103 km/h, motiv pentru care poliţiştii l-au sancţionat pe Gigi Becali.

Pentru că se afla în localitate, iar viteza era dublă faţă de cea legală, oamenii legii i-au suspendat dreptul de a conduce timp de 90 de zile şi l-au amendat cu 1305 lei.

"Azi, pe DN 7, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto (Gigi Becali) care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile", potrivit unor surse Antena 3.

"Eu nu cred că nu e adevărat. Eu am hotărâri judecătorești în care dacă depășești cu puțin viteza, le folosesc. La o adică, nu am nici o problemă. O să contest, mai ales că veneam de pe autobandă. Eu am șofer, nu-mi fac probleme", a spus Gigi Becali la Romania TV.

Gigi Becali a vrut să participe la înmormântarea preotului Daniil

Părintele Daniil de la mănăstirea Frăsinei a murit în sâmbăta dinaintea Paștelui, la vârsta de 60 de ani. După cinci decenii în slujba bisericii, credincioşii îl consideră unul dintre cei mai mari duhovnici din România.

Preotul slujea la mănăstirea Frăsinei și a murit sămbătă dimineața la ora 10.00.

Se pregătea să facă maslu afară cu alți preoți ca de obicei, s-a dus să mai ia ceva din camera unde de obicei spovedea sau primea lume, și după ce a urcat prima treaptă a căzut jos.

Părintele era deja palid de dimineață și nu și-a mai revenit. Până când a ajuns salvarea, era mort.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE