2021-08-01 11:06

Giganţii Internetului se vor distra la Bucureşti, alături de celebrul comediant Jeff Leach

 |  13:26
Giganţii Internetului se vor distra la Bucureşti, alături de celebrul comediant Jeff Leach

Lucruri noi legate de lumea spectaculoasă a tehnologiei vor fi dezvăluite, la Bucureşti, de giganţii Internetului din întreaga lume la ICEEfest - festivalul dedicat industriei digitale si interactive din Europa Centrala si de Est. Jeff Leach, un popular stand-up comediant şi DJ din Marea Britanie, va anima atmosfera pe parcursul festivalului.

Facebook, Google, Yahoo, Youtube, Skype, Micosoft, agenţii de creaţie digitală precum şi producătorii unor jocuri celebre vor fi aici în 6 şi 7 iunie. Celebrităţi precum Horia Brenciu şi Marius Moga nu vor lipsi din agenda festivalului, ei urmând să discute alături de reprezentanţi ai Facebook sau Google despre cum Internetul a schimbat relaţia cu fanii şi industria muzicală. Jeff Leach, un popular stand-up comediant şi DJ din Marea Britanie, va anima atmosfera pe parcursul festivalului. Jeff a mixat şi produs pentru Ministry of Sound şi Island Records şi este colaborator permanent al unor emisiuni difuzate de BBC, ITV, Channel 4 şi 5. Interviurile sale cu Lady Gaga precum şi apariţiile alături de Alice Cooper i-au consolidat cariera. Jeff va susţine şi un show de stand-up comedy în seara zilei de vineri, 7 iunie, de la ora 18.00, pe scena ICEEfest şi, în plus, va fi DJ-ul petrecerii private a evenimentului.

Oameni de creaţie şi comedianţi locali se vor aduna la “Viral Movie Night”, 90 de minute de proiecţii cu cele mai amuzante sau stupide clipuri care au făcut trafic uriaş pe YouTube vor fi comentate şi analizate de Teo, Sergiu şi Micuţu, împreună cu oameni de creaţi cunoscuţi precum Bogdan Naumovici sau Dragos Muşat, adică  omul din spatele lui Tetelu de la Caţavencu şi colaborator "Divertis".

În plus, fetele de la şcoala de dans Performers – cunoscute publicului şi după apariţia la “Românii au Talent”, ca “Performers Crew”, vor dezmorţi atmosfera între prezentările serioase ale festivalului.

Detalii şi ultimele bilete disponibile se găsesc pe site-ul oficial, www.iceefest.com. Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – şi se va desfăşura săptămana viitoare, între 6 şi 9 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639883-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE