2024-04-24 16:32

Ger năpraznic la noapte în jumătate de țară

 |  15:45
Ger năpraznic la noapte în jumătate de țară

Temperaturile vor scădea radical în următoarele ore, dar mai ales în această noapte în țara noastră, astfel că vineri dimineața ne vom confrunta cu ger “de îngheață pietrele”.

"La noapte va fi foarte frig, aproape de ger, în mod deosebit în partea de sud a teritoriului, inclusiv în zona Capitalei, aşa cum se spune în popor zăpada trebuie geruită, pentru că s-a depus pe episodul precedent strat de zăpadă, mai ales în Muntenia, dar şi în zona Capitalei, 15-20 de centimetri măsurați Foarte rece pentru această perioadă, destul de periculos și pentru vegetaţie care a început să dea deja, dar mai ales pentru traficul de mâine dimineaţă, pentru că zăpada acum se topeşte, este destul de cald şi de mâine o să îngheţe.

Sisteme frontale vor traversa din nou teritoriul ţării noastre. Nu ne oprim aici, chiar dacă astăzi avem o pauză în precipitaţii. Acestea vor apărea din nou spre seară în mod deosebit în jumătatea nordică a teritoriului. De această dată zăpada se duce acolo, pentru că vom avea din nou zăpadă în Maramureş, în Transilvania, în Moldova, asociate şi cu intensificări ale vântului de 60-70 km/h. Este foarte probabil ca zăpada să se mai întoarcă în sudul țării. Pe intervalul imediat următor, nu. Vorbim de ploi, dar, până la sfârșitul lunii'', a spus Alina Şerban, meteorolog ANM, citată de antena3.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE