2024-04-16 07:22

George Simion: "Vom vota pentru folosirea cânepei și a CANABISULUI"

 |  20:00
George Simion: "Vom vota pentru folosirea cânepei și a CANABISULUI"

Potrivit copreședintelui AUR, George Simion, consumul de canabis pentru uz medicinal este justificat, iar Alianța pentru Unirea Românilor ”va vota pentru cânepa românească”.

„Este vorba de CBD, o substanță pe care o avea cânepa pe care o folosim de mii de ani. Cânepa a fost aproape interzisă în România din motive absurde. Nu este vorba despre consum de droguri, este vorba despre a alina durerea bolnavilor.

Mulți în perioada aceasta de cancer și leucemie au trebuit să facă ilegalități și să aducă din Germania, Olanda, ulei CBD ilegal.

Riscau pușcărie pentru că aveau nevoie de calmant. AUR vrea să elimine aberațiile astea din sistem și vom vota pentru cânepa românească și canabisul pentru uz medicinal”, a spus George Simion pentru Aleph News.

Copreședintele AUR este de părere că cea mai mare problemă în acest moment este reprezentată de polițiștii care „patronează consumul de canabis în mod ilegal”.

„Patronează întregi rețele de acest gen și câștigă bani mulți de pe urma faptului că este interzis”, a mai spus George Simion.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE