2020-12-05 10:18

Galați. Petrecere în stradă, live pe Facebook. Petrecăreții s-au ales cu 20.000 de lei amendă

 |  09:58
Galați. Petrecere în stradă, live pe Facebook. Petrecăreții s-au ales cu 20.000 de lei amendă

Mai mulţi localnici din comuna Munteni, județul Galați, au ieșit în stradă în noaptea de Înviere, unde au incendiat mai multe cauciuri și au petrecut în jurul focului. Oamenii legii s-au sesizat după ce imagini de la fața locului au fost transmise live pe Facebook. În total, 20 de persoane au fost amendate, transmite IPJ Galați.

Ajunşi în localitate, poliţiştii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos şi care, la vederea echipajelor de poliţie, au fugit în curţile locuinţelor.

În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20 000 de lei.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale, iar poliţiştii continuă verificările pentru identificarea şi sancţionarea tuturor celor care au participat la această adunare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-19Parerea ta...

CONSTANTIN
19 Apr 2020

Probleme de educatie civica!!Comentariile si amenzile nu ii vor face nici mai destepti nici mai intelepti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE