2024-04-20 00:55

Focar de COVID într-un mare penitenciar. Zeci de deținuți infectați

 |  15:33
Focar de COVID într-un mare penitenciar. Zeci de deținuți infectați

Cel puțin 27 de deţinuţi de la Penitenciarul Craiova au fost confirmaţi cu Covid-19. Astfel, vor fi testaţi toţi deţinuţii şi angajaţii penitenciarului. Persoanele infectate urmează să fie tratatate la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava.

"Având în vedere confirmarea pozitivă SARS-CoV-2 a 7 persoane custodiate de Penitenciarul Craiova, administraţia locului de deţinere şi Direcţia de Sănătate Publică Dolj au demarat verificările pentru stabilirea contacţilor şi a potenţialei surse de infectare. Astfel, prin aplicarea de teste, au fost identificate alte 20 de cazuri de îmbolnăvire. Persoanele în cauză nu prezintă simptome specifice COVID-19 şi se aflau cazate în acelaşi spaţiu. Tratamentul specific le va fi asigurat în cadrul Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava, conform metodologiei interne", a transmis, marţi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava asigură tratarea cazurilor uşoare sau medii de infectare cu virusul SARS-CoV-2 din rândul persoanelor private de libertate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE