2020-11-24 14:27

Fenomen inexplicabil în România. Se ÎNTÂMPLĂ de 4 zile

 |  15:18
Fenomen inexplicabil în România. Se ÎNTÂMPLĂ de 4 zile

Profesorul Alexandru Rafila este surprins de un fenomen care se întâmplă de patru zile în România, legat fiind de coronavirus.

Deși străzile sunt din ce în ce mai aglomerate, numărul de infectări a scăzut în România. Acest lucru a fost remarcat de profesorul Alexandru Rafila și nu există o explicație.

“'Sunt bucuros că s-a întâmplat un fenomen, nu știu încă de ce, și anume faptul că de patru zile suntem într-o scădere sensibilă a numărului de cazuri de Covid-19. Nu am avut niciodată patru zile la rând cu o cifră de infectări de aproximativ 200 de cazuri zilnic. Să vedem dacă este o întâmplare sau acest trend se menține și suntem într-o perioadă de scădere a infecției”, a spus Rafila la B1 TV.

Ce se va întâmpla?

“Sunt oarecum surprins de această evoluție pentru că știm bine, în ultima perioadă, lumea a fost mai prezentă pe stradă. Se vede acest lucru și în trafic! Practic, nu putem vorbi despre o diminuare a activității oamenilor, ci, dimpotrivă despre o creștere. Sunt curios ce se va întâmpla în perioada următoare”, a explicat Alexandru Rafila, într-o intervenție la B1 TV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE