2020-10-25 15:28

Fabrică de pâine, ÎNCHISĂ de Protecţia Consumatorilor. Ce NEREGULI au fost găsite

 |  13:53
Fabrică de pâine, ÎNCHISĂ de Protecţia Consumatorilor. Ce NEREGULI au fost găsite

O fabrică cunoscută de pâine din Constanţa a fost închisă temporar de comisarii de la Protecţia Consumatorilor(CJPC) şi amendată cu 22.000 de lei, după ce echipele de control au descoperit că pâinea era depozitată în lăzi murdare, iar ambalarea era făcută de angajaţi fără a purta mănuşi,scrie News.ro. Mai mult, transportul pâinilor către diverse magazine era făcut în condiţii neigienice.

Echipele de control au făcut o verificare la fabrica de pâine Balbo din Constanţa. Comisarii CJPC au descoperit, astfel, că pâinea nu era ambalată de către angajaţi cu mănuşi, pâinile neambalate erau ţinute în lăzi neigienizate, cu murdărie, iar aceste lăzi erau ţinute pe paviment într-o zonă unde putea intra praful de afară. De asemenea, transportul produselor către diverse magazine se făcea fără respectarea condiţiilor de igienă.

Echipele de control au mai descoperit că multe produse de patiserie realizate aici conţineau produse tip ciocolată sau gem şi înşelau astfel consumatorii, a precizat Horia Constantinescu.

Fabrica de pâine a fost închisă temporar până la remedierea deficienţelor, fiind amendată cu 22.000 de lei pentru neregulile găsite, comisarii CJPC solicitând totodată şi oprirea livrărilor şi returul loturilor deja vândute.

Fabrică de pâine, ÎNCHISĂ de Protecţia Consumatorilor. Ce NEREGULI au fost găsite
zoom


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-05-08Parerea ta...

MENTALITATE BOLNAVA
08 Mai 2018

Conditii NEIGENICE sunt si in toate marile magazine: PAINEA si chiflele NEAMBALATE SUNT UN REAL FOCAR de INFECTIE! ROMANII NU au educatia si responsabilitatea sa utilizeze MANUSILE de UNICA FOLOSINTA: cu mainile nespalate, de pe caruciore, ori de la toaleta...pun LABELE pe paine/corn/chifla apoi le lasa la loc in raft si altcineva le cumpara si nu stie de ce se imbolnaveste!!! ( Auchan Dr Taberii, Carrefour- uri, Cora, Mega, toate ) Daca comentam, ori suntem injurati ori o gospodina-tata "binevoitoare si autostiutoare" comenteaza: lasa, ca noi la camp nu ne spalam cu zilele si nu ne mai imbolnaveam....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE