2020-10-25 15:50

Elevii de nota 10 au intrarea gratuită la Zoo Oradea

 |  10:28
Elevii de nota 10 au intrarea gratuită la Zoo Oradea

Toţi elevii care obţin nota 10 la o materie din domeniul științelor naturii vor putea vizita gratuit grădina zoologică din Oradea, reabilitată în urmă cu trei ani. Astfel, elevii de nota 10 la Biologie, Ştiinţele Naturii, Ecologie, Botanică sau Protecţia Mediului pot vizita gratuit Zoo.

„Proiectul Grădina de Nota Zece se adresează elevilor de la cursul de zi din clasele I-XII din municipiul Oradea”, a precizat Radu Aștilean, medicul veterinar al grădinii Zoo, potrivit digi24.ro.

„Mi se pare frumos că încurajează copiii să acumuleze cunoștințe folositoare”, a afirmat un vizitator.

„E cu totul altceva să vadă copiii pe viu animalele, să vadă caracteristicile lor, noi aici la școală învățăm foarte multe în teorie”, a subliniat Dorina Bojan, profesor la colegiul tehnic Mihai Viteazu din Oradea.

Şi copiii s-au declarat încântaţi de proiectul Grădina de Nota Zece.

„Faptul că acum putem să mergem cu ajutorul notelor din carnet ne ajută să învățăm mult mai mult despre animale și despre natură și ar fi frumos să fie și un ghid acolo să ne arate mai multe”, a precizat un copil.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-01-31Parerea ta...

MARIA
31 Ian 2016

Felicitari conducerii Gradinii Zoologice si copiilor de 10!!! Initiativa ar trebui "imprumutata" si de altii care au gradini zoo,muzee etc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE