2024-04-25 03:45

Directori de școli, DAȚI AFARĂ fără explicații. Părinții elevilor protestează și acuză ABUZURI POLITICE

 |  20:40
Directori de școli, DAȚI AFARĂ fără explicații. Părinții elevilor protestează și acuză ABUZURI POLITICE

Este scandal uriaș în multe școli din țară, după ce directorii au fost schimbați fără explicații. Acum, singurii care îi apară de hârtia care ii da afară din birou, sunt părinții copiilor din școli. Au fost proteste în ultimele zile și la Timișoara și în București.

Zeci de părinţi ai unor copii care învaţă la Şcoala gimnazială ”Maica Domnului” din sectorul 2 al Capitalei, au protestat duminică în ploaie, faţă de schimbarea din funcţie a directoarei şcolii, Julieta Mihăilescu. Părinţii au anunţat că nu îşi vor mai lăsa copiii să participe la cursurile online şi sunt dispuşi să continue protestele la sediul Inspectoratului Şcolar.

"Sunt Director cu concurs și în 9 ianuarie mandatul a expirat. Și eu am aflat că este numit un Director nou, pur discreționar în opinia mea, fără a fi respectate criteriile de competență profesionale, care să mă înlocuiască într-un an atât de greu.

Se profită de lipsurile reglementărilor în vigoare și se face o numire contra opoziției Consiliului Profesoral și a părinților. Părințîi au depus deci de petiții, la Inspectorat, la Minister, la Primăria de sector, la Primăria Capitalei. Astăzi am aflat că au mers până la Președenție, la Prim Ministru, la Comisia de discriminare, dar se pare că nimeni nu ii ascultă.

Nu există criterii de numire, de înlocuire a unui Director care a ocupat funcția prin concurs. Nu am nicio reclamație, nu mi s-a cerut niciun punct de vedere niciodată, iar calificativele mele sunt foarte bine, în toată carieră mea de Director, nu doar în acești patru ani de mandat." a declarat Julieta Mihăilescu la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE