2022-01-16 12:03

Diana Șoșoacă, în apărarea dr. Flavia Groșan: "O voi SUSȚINE până când o să-mi dau duhul"

 |  14:11
Diana Șoșoacă, în apărarea dr. Flavia Groșan: "O voi SUSȚINE până când o să-mi dau duhul"

Medicul pneumolog Flavia Groşan a stârnit mari controverse după ce a afirmat că folosește un tratament cu care a reușit să vindece aproape 1.000 de pacienți de COVID. Senatoarea Diana Șoșoacă afirmă că o susține și vrea să o ajute pe doctoriță în demersurile sale împotriva Colegiului medicilor din Oradea.

Dr. Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog şi a mărturisit că obiectivul ei a fost, încă de la începutul pandemiei, ca niciun bolnav să nu aibă nevoie de mască de oxigen. Pentru a-și pune pacienții pe picioare, medicul susţine că a utilizat un antibiotic clasic.

Zilele acestea a apărut un grup de Facebook pentru susținerea doctoriței Flavia Groșan. Acesta ar număra aproximativ 60.000 de membri. Grupul promovează mesaje violente față de doctorii care sunt împotriva practicii Flaviei Groșan, iar oamenii sunt încurajați să iasă în stradă. Iar acum și senatoarea Diana Șoșoacă s-a solidarizat cu medicul Flavia Groșan.

"Deci eu o liniștesc pe doamna doctor (...) și vă pun eu la dispoziție avocati, care vă vor face aceste demersuri pentru ce este o bătaie de joc (...). Vă spun în calitate de senator că voi face toate demersurile legale împotriva Colegiului medicilor din Oradea pentru ceea ce au făcut împotriva acestei doamne doctor. Deci o voi susține pe Flavia Groșan până când o să-mi dau duhul", a spus Diana Șoșoacă, într-un mesaj video.

Medicul Flavia Groșan a dezvăluit, la Antena 3, schema de tratament cu care spune că a vindecat mii și mii de pacienți de coronavirus, chiar și în stare gravă.

“În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! În general, feedback-ul este bun de la pacienții mei.

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin", a afirmat dr. Grosan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE