2024-04-20 08:07

Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre bărbatul din Târgu-Jiu, MORT la scurt timp după vaccinul AstraZeneca

 |  20:49
Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre bărbatul din Târgu-Jiu, MORT la scurt timp după vaccinul AstraZeneca

Există suspiciuni legate de decesul unui bărbat de 46 de ani, din Târgu-Jiu, care a murit brusc la o zi după ce a fost vaccinat cu serul AstraZeneca din lotul interzis acum în Italia. Bărbatului i s-a făcut rău la muncă şi a suferit un stop cardio-respirator.

Bărbatul nu ar fi avut anterior probleme de sănătate. Cauza morții a fost infarct miocardic acut întins. Bărbatul se vaccinase pe 1 Martie. Pe 2 Martie a murit.

Mama bărbatului care a decedat spune că a vorbit cu el cu o zi înainte să-și piardă viața și se simțea bine. ”Mi-a zis că e bine și că stă la televizor. (...). După vaccin s-a simțit bine până dimineață”, a spus bătrâna în vârstă de 78 de ani.

Gabriela Mladin, corespondent Antena 3 la Târgu-Jiu, aduce noi informaţii despre cazul bărbatului mort la scurt timp după ce s-a imunizat cu serul de la AstraZeneca.

Toate aceste discuții apar în lipsa unei verificări foarte clare, pentru a stabili cauzalitatea, legătura de cauzalitate între deces și vaccin. De aceea şi familia face comparații, dacă bunica până la 94 de ani nu a avut probleme medicale. Dar repet, această chestiune apare în lipsa unei verificări. Dacă se efectua un raport medical legal, dacă se preleva probe suplimentare de sânge toxicologice, astfel încât să vedem ce a condus la acest infarct, am fi eliminat toate aceste suspiciuni.

Nici măcar astăzi după ce Antena 3 a insistat pentru aceste verificări abia atunci anchetatorii au decis să verifice dacă poate fi vorba, în acest caz, de moarte suspectă. Toate aceste semne de întrebare, toate aceste discuții, în afara acestei probleme, apar ca urmare a faptului că nu avem o analiză.

Cine a dat certificatul de deces

Cei de la Spitalul Județean din Târgu Jiu, mai exact Serviciul de Anatomie

Patologică. Există un protocol care spune că, dacă un pacient a decedat în spital și nu există suspiciuni că ar fi murit, că există o moarte suspectă, atunci se constată printr-un certificat de deces de către medicul de la anatomie patologică, mai exact care a fost cauza a morții. Nu se face un raport al medicinei legale, decât atunci când există o moarte suspectă.

Bărbatul a ajuns la spital cu stare de sănătate alterată

El era decedat în spital la Secția Urgențe chiar pe terapie intensivă pentru că, în momentul în care a ajuns la spital intrase deja în stopcardio-respirator, iar momentul în care a ajuns

la spital a fost resuscitat, însă la câteva ore a decedat.

Conexiunea s-a făcut aseară, în momentul în care a existat anunțul că există acel lot cu vaccin cu suspiciuni de la AstraZeneca 

Conexiunea s-a făcut aseară, în momentul în care a existat anunțul că există acel lot cu suspiciuni, S-a verificat certificatul de vaccinare a acestui pacient, pentru că atunci, în momentul decesului, s-au pus anumite întrebări, dar nu s-a putut stabili legătura între vaccin și deces. Abia aseară, când s-a văzut acel lot suspect rudele s-au uitat pe certificat și au constatat că este vorba despre lotul suspect și din acest moment toată lumea s-a inflamat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE