2020-12-05 04:14

Dat în urmărire națională, un tânăr a fost prins de Poliție după șase ani

 |  13:33
Dat în urmărire națională, un tânăr a fost prins de Poliție după șase ani

Polițiștii din Cluj au reținut un bărbat de 27 de ani, din județul Neamț, ce era dat în urmărire națională de mai bine de șase ani. Bărbatul a fost prins de polițiști în gara din Dej.

Potrivit Poliției Cluj, tânărul, urmărit național de mai bine de șase ani, a fost prins, joi, de polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca, care l-au depistat în complexul staţiei CFR Dej Călători, potrivit Mediafax. Tânărul nu avea acte de identitate și a încercat să inducă în eroare polițiștii, declinând o falsă identitate.

 „În urma verificării datelor oferite de către bărbat, nu s-a putut stabili identitatea. Cu sprijinul Compartimentului Criminalistic al Poliției municipiului Dej – AFIS, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 27 de ani, din județul Neamț. Acesta figura ca urmărit național din anul 2013, pentru fapte de furt și tâlhărie", arată Poliția Cluj.

Pe numele tânărului era emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea de 2 ani pentru furt și tâlhărie, fapte comise în perioada 2010-2011. Mandatul a fost emis de către Judecătoria Bicaz. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Gherla.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE