2020-12-05 10:40

Dan Cristian Popescu: Rezolvăm problema traficului din Pipera!

 |  14:46
Dan Cristian Popescu: Rezolvăm problema traficului din Pipera!

Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din București, reorganizarea stradală și lărgirea arterelor din zona Pipera, este la un pas de realizare.

După o perioadă intensă în care a făcut un adevărat tur de forță și a contactat toți investitorii imobiliari din zona, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a reușit să îi convingă pe aceștia să doneze către Primăria sectorului 2 un însemnat număr de parcele ce vor fi folosite pentru extinderea infrastructurii rutiere din zonă. Ultimul pas în concretizarea demersului viceprimarului Dan Cristian Popescu este acordul Primăriei Municipiului București pentru înregistrarea donației și, totodată, startul lucrărilor.

În aceste condiții, la propunerea viceprimarului Dan Cristian Popescu, Consiliul Local al Sectorului 2 a decis în ședința din data de 27 august să ceară în mod formal acordul Capitalei. „Zona Pipera este un pol de afaceri, un motor economic, nu doar pentru Sectorul 2, cât și pentru întregul București. Din nefericire, infrastructura din zonă nu mai face față volumului mare de oameni ce lucrează acolo. (...) Mă bucur că am găsit deschidere din partea principalilor deținători de teren din zonă, iar aceștia au fost de acord să renunțe, de bunăvoie, la suprafețe importante. Practic, vorbim de o donație de milioane de euro (...) Sunt convins că, având suportul actualului și viitorului primar general, Gabriela Firea, vom reuși să rezolvăm problema traficului din zona Pipera.(...) Vreau să le mulțumesc și să îi felicit pe oamenii de afaceri din zonă care au înțeles să intre într-un dialog cu noi, autoritățile locale, și astfel să rezolvăm una dintre cele mai mari probleme ale Bucureștiului.

În mandatul meu de primar al sectorului 2 voi încuraja și voi miza pe o relație cât mai apropiată între mediul de afaceri și administrația publică” a declarat Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar și candidat din partea Partidului Social Democrat la Primăria sectorului 2. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE