2020-12-05 19:13

Dan Cristian Popescu, decizie fermă: Închidem toate parcurile!

 |  18:56
Dan Cristian Popescu, decizie fermă: Închidem toate parcurile!

Acțiune de amploare a Poliției Locale sector 2. La dispoziția viceprimarului sectorului 2, Dan Cristian Popescu, agenții Poliției Locale au închis 96 de parcuri și locuri de joacă din sector. Decizia a venit ca urmare a acțiunilor iresponsabile ale cetățenilor care, în ciuda stării de urgență decretată din pricina pandemiei Covid-19, s-au îngrămădit în număr mare în aceste locuri.

Astfel, Poliția Locală a închis și sigilat aceste parcuri și a anunțat că va efectua controale inopinate și va împărți amenzi celor ce nu respectă regulile impuse. Întrebat dacă măsură nu i se pare una prea dura viceprimarul Dan Cristian Popescu ne-a spus că este hotărât să rămân ferm pe poziție și consideră că sănătatea locuitorilor este cea mai importantă în aceste momente:

"Am luat decizia închiderii locurilor de joacă și a spațiilor de recreere începând de sâmbătă, 21 martie, ora 14.00.(...) Parcurile rămase deschise impun aceeași conduită socială și aceleași măsuri de prevenție: respectarea distanței de 2 metri între cetățeni, purtarea măștii și a mănușilor de unică folosință, evitarea locurilor aglomerate. Fac un apel la responsabilitate: vă rog, respectați regulile impuse de autorități pentru a rămâne cu toții sănătoși".

Decizia edilului a fost primită cu entuziasm în mediul online acolo unde sute de părinți s-au declarat șocați de inconștiența celor ce s-au înghesuit la locurile de joacă și au aplaudat închiderea acestora. În continuare sunt și parcuri care rămân pentru moment deschise. Acestea sunt: Parcul Tei, Parcurile Plumbuita I și ÎI, Parcul Național și Aleea Belvedere, Parcul Cinema Floreasca, Parcul Morarilor, Parcul Cosmos, Parcul Creangă, Parcul Obor, Parcul ACR, Parcul Motodrom și Parcul Titus Ozon. Ele se află însă în supraveghere și dacă se va constata că devin foarte aglomerate și pun în pericol sănătatea publică, vor fi închise. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE