2024-04-19 13:52

Dan Bittman desființează Guvernul și noile RESTRICȚII: "După un an de zile, suntem în același loc"

 |  01:23
Dan Bittman desființează Guvernul și noile RESTRICȚII: "După un an de zile, suntem în același loc"

Dan Bittman a făcut noi declarații în care desființează Guvernul și noile restricții impuse pentru români. Artistul e de părere că, după un an de zile de pandemie, am ajuns din nou în același loc.

Întrebat referitor la o altă declarație extrem de controversată pe care a făcut-o recent, în care spunea că românii au fost manipulați și mințiți, Dan Bittman a spus: „Sunt într-un județ cu incidență mică, de sub 3 la mie. Mi se pare în continuare că ce se întâmplă în București vizează inerția și lipsa de rațiune. După cum am auzit, rafturile magazinelor sunt goale.

Am ajuns în același punct după un an de zile. Exact un an de zile pentru că mâine e ziua mea și știu că anul trecut mi-am petrecut-o închis în casă. Ceea ce se întâmplă e de domeniul fantasticului. Singura persoană care chiar a făcut un mesaj coerent e o doamnă doctor care spunea că a vindecat peste o mie de persoane”.

„Am respectat tot ce a spus Guvernul trecut și actual și eu am ajuns în același punct. Dacă specialiștii, după an de zile, nu reușesc decât să ne țină în casă, nu ar trebui să apelăm la altă metodă?”, a adăugat el, la Antena 3.

Bittman mai spune că greșeala este a românilor, a celor care i-au votat pe cei aflați acum la putere. „Greșeala e a noastră, nu a guvernanților, pentru că am ales greșit. Cei care ne conduc nu sunt capabili să ne țină liniștiți. Am ascultat toate guvernele, văd că tot poporul român e cu mască pe stradă… Am ales greșit și o spun cu toată seriozitatea. Niște oameni care nu au legătură cu oamenii nu sunt bineveniți”.

„Mă bucur că sunt națiuni care au început să se trezească, ne-am lăsat mințiți, manipulați. Eu am jucat acest joc de un an de zile în condițiile legi, când mi s-a zis să pun mască, am pus mască, dar când văd că niște oameni se cred mai deștepți decât mine…încearcă să mă prostească pe față, nu cred că e cazul să mai stăm la discuții”, a spus Dan Bittman, la Xtra Night Show, conform Spynews.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE