2020-10-25 21:17

Cursurile în şcolile şi grădiniţele din Suceava, suspendate din cauza ninsorilor puternice şi a viscolului

 |  12:53
Cursurile în şcolile şi grădiniţele din Suceava, suspendate din cauza ninsorilor puternice şi a viscolului

Cursurile în şcolile şi grădiniţele din localităţile sucevene Baineţ şi Văşcăuţi, au fost suspendate luni, din cauza ninsorilor puternice şi a viscolului.

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a precizat, că decizia de suspendare a cursurilor în unităţile de învăţământ a fost luată ca urmare a viscolului şi ninsorilor abundente.

Un număr de 134 de copii învaţă la şcolile şi grădiniţele din cele două localităţi.

”Este o măsură de precauţie pentru siguranţa copiilor”, a afirmat Florin Sinescu, care a ţinut să precizeze că orele de curs în unităţile de învăţământ din Baineţ şi Văşcăuţi vor fi reluate marţi.

Prefectul judeţului Suceava a mai spus că, deşi drumurile din judeţ nu sunt închise, traficul se desfăşoară cu dificultate din cauza zăpezii, şoselele fiind acoperite cu un strat de zăpadă de aproximativ doi centimetri.

Circulaţia este îngreunată pe DJ Zvoriştea-Frătăuţii Noi, în zona comunei Muşeniţa, din cauza viscolului, pe această porţiune intervenindu-se cu utilaje pentru deszăpezire.

De asemenea, furnizarea energiei electrice a fost întreruptă în mai multe zone din judeţul Suceava, fiind afectaţi 3.500 de abonaţi din zona Rădăuţi-Grăniceşti şi 400 din zona Vicov -Putna.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE