2021-01-27 06:33

Cum va fi VREMEA mâine, în ziua alegerilor parlamenare

 |  13:14
Cum va fi VREMEA mâine, în ziua alegerilor parlamenare

În ziua alegerilor parlamentare vremea se răcește în majoritatea regiunilor țării. Dacă sâmbătă maxima va fi de 17 grade, de duminică vremea intră într-un proces de răcire, mai ales în regiunile estice, unde temperaturile pornesc de la 1 grad Celsius.

Ploile vor fi mai însemnate cantitativ în zona Olteniei. Iar pe spații restrânse va ploua și în Muntenia, Dobrogea și zona de sud a Moldovei. Acestea sunt regiunile unde duminică vremea va fi închisă, cu precipitații, cu vânt puternic în toate regiunile țării. Acolo unde vremea se răcește, frigul va fi accentuat și de prezența intensificarilor de vânt, informează

În zona de vest a țării va fi soare. Temperaturile cele mai ridicate se vor înregistra în Maramureș, Banat, în zona Crișanei, maxime de până la 14-15 grade. Acelea sunt singurele zone în care cerul va fi variabil duminică. Dar nu sunt zone ocolite de vântul puternic, mai ales în zona Banatului sunt prognozate rafale de până la 60 km/h.

În București vremea se răcește, maxima va fi în jurul valorii de 7 grade, cu ploaie și vânt puternic.

Se întorc ninsorile la munte, în Carpații Meridionali. Pe Valea Prahovei vor fi mai întâi precipitații mixte, iar duminică seară apar ninsorile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE