2024-04-25 10:33

CRUZIME fără margini. Un bărbat din Ilfov și-a incendiat calul și căruța

 |  18:59
CRUZIME fără margini. Un bărbat din Ilfov și-a incendiat calul și căruța

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Ilfov a încărcat căruța cu materiale combustibile, a înhămat calul și apoi a dat foc atelajului. Calul incendiat a suferit arsuri pe aproximativ 40% din suprafața corpului.

Incidentul a fost anunțat la 112, iar la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Ilfov, un criminalist și un medic veterinar. Aceștia au constatat că animalul incediat avea leziuni și plăgi deschise de arsură pe o suprafață de 30-40% din corp.

Calul a primit la fața locului îngrijiri medicale de specialitate.

În gospodărie a fost găsit și un câine de talie mare, din rasa metis de ciobănesc carpatin, care se afla în stare de inaniție, fiind înfometat de către proprietar. Ambele animale au fost transferate în adăposturi de specialitate, transmite Realitatea.

Individul care și-a incendiat calul înhămat la căruță a fost dus de polițiști la un spital de boli neuropsihice din Ilfov.

În cauză, sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de schingiuire a animalelor și distrugere prin incediere, cauza urmând a fi prezentată structurii de parchet competente, în vederea propunerii unei măsuri de siguranță cu caracter medical sau unei măsuri preventive.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE