2020-12-03 18:59

Coronavirusul se extinde în rândul angajaților din penitenciare. Al treilea caz confirmat

 |  18:10
Coronavirusul se extinde în rândul angajaților din penitenciare. Al treilea caz confirmat

După confirmarea coronavirusului la un medic din spitalul-penitenciar Dej și un agent din Penitenciarul Giurgiu, marți, Administrația Națională a Penitenciarelor anunță un al treilea caz. De această dată, la Penitenciarul București-Jilava.

"Vă informăm că, marți, 21.04.2020, un angajat al Penitenciarului București-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Polițistul de penitenciare a purtat, în executarea serviciului, echipament de protecție (mască, mănuși), și nu a intrat în contact cu persoane confirmate sau suspecte. Testarea specifică a survenit ca urmare a prezentării unei stări febrile, simptomatologia indicată nemanifestându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu.

În conformitate cu metodologia de intervenție la nivel intern, s-a procedat la informarea Direcției de Sănătate Publică Ilfov și, în prezent, se identifică posibilii contacți ai angajatului.

Polițistul de penitenciare se afla la domiciliu, conform planificării, din data de 13.04.2020.

Precizăm că, până la acest moment, nu se înregistrează nicio altă confirmare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul București-Jilava", a anunțat ANP.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-21Parerea ta...

BASTANU
22 Apr 2020

Este clar . Vine decret , cit de curind
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE