2024-04-26 02:31

Copiii rămân fără creșterea ALOCAȚIILOR în acest an! Ce planuri are Guvernul

 |  16:12
Copiii rămân fără creșterea ALOCAȚIILOR în acest an! Ce planuri are Guvernul

Copiii rămân fără o nouă majorare a alocațiilor de stat în acest an. Premierul Florin Cîţu a declarat că nu exclude adoptarea unei Ordonanțe de Urgență care să amâne creșterea alocațiilor de la 1 iulie, dacă acest lucru nu va fi rezolvat în Parlament. Șeful Guvernul a ținut să puncteze că toţi partenerii din coaliţie au fost prezenţi la aprobarea bugetului pentru acest an, când s-a convenit să existe o singură majorare de alocații în 2021, cea de la începutul anului.

„Colegii mei din coaliţia de guvernare au fost acolo când am aprobat bugetul și când am discutat despre o singură creştere a alocaţiilor. Vor fi prin amendamente în Parlament și dacă Parlamentul nu le face la timp, atunci va trebui o OUG prin care să prorogăm. Nu de alta, dar nu vom avea în buget”, a declarat Cîțu.

Tot joi, Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și liderul PNL, a declarat că probabil în prima şedinţă a coaliţiei se va discuta despre situația alocațiilor. Orban a precizat că el și Cîțu nu susţin o majorare de la 1 iulie.

„Probabil, la prima şedinţă a coaliţiei vom discuta. Punctul nostru de vedere l-am exprimat, atât premierul Cîţu, cât şi eu, şi anume că susţinem formula care a fost adoptată în Senat. Acolo este OUG, este o lege de adoptare a OUG care a suferit un amendament în Senat şi, din punctul nostru de vedere, susţinem amendamentul în Senat, să nu existe creşterea de la 1 iulie. De altfel, am şi anunţat public că aceasta va fi poziţia noastră”, a declarat liderul liberalilor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-03

In legatura cu acest articol...

Rata vaccinării anti-Covid la nivel naţional a ajuns la 26%

BANI pentru artiștii afectați de pandemie. Ce sume vor primi

Programul localurilor unde se țin nunți și botezuri a fost prelungit cu două ore

ADMITERE liceu 2021. Calendarul repartizării computerizate

Vineri începe o nouă etapă a Programului Rabla pentru electrocasnice: Vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete

PROVOCARE pentru vaccinare. Ce vedete au răspuns apelului medicului Gheorghiță




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE