2024-04-20 13:10

Comercianții ambulanți, INTERZIȘI în București. Ce vor păți cei prinși?

 |  16:22
Comercianții ambulanți, INTERZIȘI în București. Ce vor păți cei prinși?

Comerţul ambulant va fi interzis de luna viitoare în Bucureşti. Decizie adoptată de Consiliul General prevede amenzi de mii de lei pentru cei prinși şi confiscarea produselor.

Vânzătorii ambulanţi ar trebui să dispară în curând de pe străzile Capitalei, după ce Consiliul General al Capitalei a adoptat un proiect care prevede interzicerea comerţului neautorizat, atât cu produse alimentare, cât şi cu produse nealimentare.

"Se interzice, pe drumurile publice ale municipiul Bucureşti, orice tip de comerţ neautorizat cu produse alimentare şi nealimentare în sediu fix sau ambulant. Se interzice comercializarea neautorizată a produselor alimentare şi nealimentare în parcajele publice, locurile de joacă pentru copii, în pieţe şi în locurile publice din proximitatea pieţelor ori în alte locuri publice neautorizate pe raza municipiului Bucureşti", se arată în decizia luată de Consiliul General.

De punerea în aplicare a noului regulament se vor ocupa polţiştii locali din Bucureşti, atât cei ai Primăriei Capitalei, cât şi cei care aparţin primăriilor de sector.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE