2024-04-25 15:23

Comentatorul sportiv Bogdan Socol A MURIT la vârsta de 42 de ani. Înota în apă înghețată

 |  22:54
Comentatorul sportiv Bogdan Socol A MURIT la vârsta de 42 de ani. Înota în apă înghețată

Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, a murit astăzi, la vârsta de 42 de ani, din cauza unui șoc hipotermic.

Mihai Stoica, managerul FCSB și fost coleg cu Bogdan Socol la DigiSport, a scris pe contul său de Facebook despre decesul comentatorului: 

"Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit enorm fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va rămâne în memorie și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat. Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag. Rămas bun, Bogdan Socol, Dumnezeu să te odihnească în pace!

Din informațiile obținute de GSP.RO, Bogdan Socol, comentator sportiv cu un stil inconfundabil, a suferit astăzi un șoc hipotermic în timpul unui antrenament. A înotat în apa rece, după care a intrat sub stratul de gheață, unde a rămas blocat. Nu a mai reușit să găsească ieșirea la suprafață și nu a mai putut fi salvat la timp. 

În ultimele luni, Bogdan Socol s-a pregătit constant în condiții extreme, în lacuri înghețate, ape cu temperaturi scăzute, inclusiv singur. Specialiștii îl atenționaseră să nu se mai aventureze pe cont propriu, însă a ignorat avertismentul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE