2024-04-25 18:34

Clotilde Armand, despre STATUETELE controversate din primărie, numite "Drăcoaice": Sunt opere de artă!

 |  15:36
Clotilde Armand, despre STATUETELE controversate din primărie, numite "Drăcoaice": Sunt opere de artă!

Statuetele din holul Primăriei Sectorului 1 nu sunt „Drăcoaice”, ci operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București, iar expoziția este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși, afirmă Clotilde Armand.

„Câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic. Avocatul fostului primar și șeful PSD este supărat că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori:

„Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand”, „Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!”. Doar că ce să vezi? Nu sunt nici „Drăcoaice” și nici „înconjurată de drăcoaice”.

Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE