2024-04-19 08:52

Circulația pe sectorul Sibiu-Boița de pe A1 a fost RELUATĂ

 |  18:59
Circulația pe sectorul Sibiu-Boița de pe A1 a fost RELUATĂ

Circulaţia rutieră pe sectorul Sibiu-Boiţa al autostrăzii A1 a fost reluată duminică după-amiază, însă din cauza ninsorilor şi a viscolului rămân închise două tronsoane de drumuri naţionale din judeţele Buzău şi Vrancea, informează CNAIR.

"După acțiunile drumarilor s-a reușit redeschiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe A1 între Cisnădie și Boița. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", se arată într-un comunicat al companiei de drumuri.

Potrivit centrului Infotrafic ak IGPR, rămân în continuare închise traficului două tronsoane de drumuri naţionale, unul din judeţul Buzău - DN 22 Râmnicu Sărat până la limita cu judeţul Brăila şi din judeţul Vrancea - DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti. Totodată, traficul este restricţionat pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone în judeţul Buzău, pe DN 2C Costeşti - limită cu judeţul Ialomiţa şi DN 2B municipiul Buzău până la limita cu judeţul Brăila. De asemenea, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră, informează Agerpres.

Și în județul Brăila se circulă în condiții dificile din cauza vântului care readuce zăpada pe carosabil, chiar dacă a fost curățată.

.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE