2024-04-20 02:15

Circulația metroului pe Magistrala 2 se desfășoară și la această oră cu dificultate

 |  17:48
Circulația metroului pe Magistrala 2 se desfășoară și la această oră cu dificultate

Circulația trenurilor pe Magistrala 2 se desfășoară marți, până la finalul zilei, la un interval de 10-12 minute, după defecțiunea urmată de un incendiu cu degajări de fum, înregistrată în cursul dimineații.

Potrivit Metrorex, circulația trenurilor de metrou rămâne reorganizată până când comisia tehnică de specialitate Metrorex -AGIFER va dispune retragerea trenului în depou. Astfel, până la finalul zilei de marți circulația trenurilor cu călători pe Magistrala 2 se desfășoară la un interval de 10-12 minute după cum urmează: pe traseul Pipera – Berceni- Pipera se circulă normal, cu excepția distanței dintre stațiile Piața Romană și Piața Unirii 2, unde se circulă pe un singur fir, alternativ.

Ca urmare a incendiului, 172 de călători au fost evacuați, iar 25 de persoane au fost asistate medical. Incendiul a fost anunțat la ora 8.43, a fost declanșat planul roșu și pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale la trei stații de metrou. Incendiul s-a produs, conform pompierilor, la nivelul unei cutii electrice la nivelul șinei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-24

In legatura cu acest articol...

Arafat, despre INCENDIUL de la metrou: 172 de persoane evacuate, 25 asistate medical

COD ROȘU la metrou: Fum gros se propagă într-una dintre stații. Mai multe trenuri cu pasageri sunt blocate în subteran




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE