2020-12-02 04:32

Cioban rătăcit în munți, găsit în viață după trei zile de căutări

 |  16:38
Cioban rătăcit în munți, găsit în viață după trei zile de căutări

Un cioban de la o stână din masivul Munţii Rodnei care a fost dat dispărut pe 7 septembrie, a fost găsit în viață după căutări complexe la care au participat mai multe persoane.

"Căutările au avut loc în zona Izvor - Baicu ( Pietrosul Rodnei) până la limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud, cât şi în Romuli - Fiad din judeţul Bistriţa-Năsăud. În urma verificărilor cu celeritate a fost identificat bărbatul de 52 de ani din Şomcuta Mare în zona 'Valea Fiadului', sat Fiad, judeţul Bistriţa-Năsăud, acesta fiind preluat şi condus la sediul poliţiei din Dragomireşti. În urma audierii lui rezultă faptul că nu este victima vreunei infracţiuni, iar necunoscând zona s-a rătăcit în zona limitrofă a judeţelor Maramureş şi Bistriţa Năsăud", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Romeo Tămăşan.

Poliţiştii au fost sprijiniţi în activitatea de căutare a bărbatului de către reprezentanţi ai Ocolului Silvic Dragomireşti şi ai Ocolului Silvic Romuli, reprezentanţi ai Primăriei Dragomireşti, de un echipaj Salvamont constituit din 5 persoane, o persoană civilă şi un elicopter, conform Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE