2024-04-19 17:54

Cine erau tinerii care AU MURIT aseară în accidentul din Bistrița-Năsăud

 |  13:56
Cine erau tinerii care AU MURIT aseară în accidentul din Bistrița-Năsăud

O adevărată tragedie a avut loc aseară pe un drum din Bistrița Năsăud. Trei oameni au murit și un tânăr de 20 de ani se zbate între viață și moarte pe un pat de spital.

Șoferul autoturismului Skoda, un tânăr de 21 de ani, se pare că nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Astfel, între localitățile Romuli și Telciu, a intrat cu viteză într-o curbă și a pătruns pe contrasens unde s-a lovit puternic de un autocar plin cu călători. Imediat după impact, mașina a ajuns în apele Sălăuței.  

În momentul în care echipele de intervenție au ajuns la fața locului, au găsit în autoturism trei persoane care suferiseră leziuni incompatibile cu viața. O singură persoană a supraviețuit.  

Din fericire, cei din autocar au scăpat nevătămați. 

Cei patru pasageri erau din Pojorâta și mergeau spre Cluj. Trei dintre ei la facultate, iar al patrulea, care era unchiul șoferului, se îndrepta către aeroport de unde urma să ia avionul spre Italia.

Robert Cehren avea 21 de ani. Acesta era student la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj- Napoca. El se afla la volan în momentul impactului, scrie bistriteanul.ro.

Unchiul său, în vârstă de 40 de ani, era stabilit în Italia și fusese acasă de sărbători. 

Alexandra Străjeriu avea 20 de ani. Aceasta era studentă la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca.

Daniel Rusu este singurul supraviețuitor din autoturism. Acesta are 21 de ani și este pasionat de fotbal.  

”În urma accidentului rutier petrecut duminică seara (08.01.2023) pe DN 17 C, în localitatea Telciu din județul Bistrița-Năsăud, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, în stare gravă, cu politraumatism, cu multiple fracturi costale, hemotorax, ruptură splenică, hemoperitoneu. A fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și în prezent este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă, sub observație și tratament de specialitate” au transmis reprezentanții spitalului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE