2024-04-18 15:01

Chef Adrian Pop, în comă după ce a fost BĂTUT la o petrecere cu polițiști

 |  23:55
Chef Adrian Pop, în comă după ce a fost BĂTUT la o petrecere cu polițiști

Chef Adrian Pop, imaginea unui cunoscut lant de supermaket-uri din Romania, este la un pas de moarte dupa ce a fost batut cu salbaticie la o petrecere din judetul Cluj la care au fost prezenti si politisti.

Incidentul a avut loc în localitatea Apahida, unde Adrian participa la o petrecere. Potrivit martorilor, acesta ar fi fost bătut de unul dintre participanții la eveniment. Acesta a fost găsit în comă de echipajul de terapie intensiva de la SMURD, potrivit reprezentanților Poliției.

Adrian Pop a fost transportat de urgență la UPU Cluj, iar de acolo la Spitalul de Neurochirurgie. Medicii au precizat că bărbatul este în stare critică, potrivit Ziare.com.

"Cercetarile sunt continuate in cadrul unui dosar penal intocmit pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala. In referire la desfasurarea evenimentului privat, imprejurare prin care s-ar fi incalcat interdictiile impuse in perioada starii de urgenta si la care ar fi participat doi politisti clujeni, precizam ca la data de 10 martie a.c., conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificari", a transmis IPJ Cluj.

Sambata noapte, Adrian Pop a plecat de la Suatu la ora 1.30, alaturi de un grup de persoane, printre care si doi politisti. Unul dintre ei isi sarbatorea ziua de nastere.

Surse din cadrul Politiei Cluj au precizat ca politistul si grupul lui de prieteni au sarbatorit in prima faza, la Apahida, la localul Papahida. Apoi, au plecat la Suatu, la peste 25 de kilometri, distanta, ca sa continue petrecerea. Cum cei de la Suatu au refuzat sa le dea de baut, invocand regulile din pandemie, grupul de petrecareti s-a intors la Apahida. Cu ei, si celebrul chef Adrian Pop.

Ultimul prieten care l-a vazut in viata pe Adrian Pop, este N.M. Barbatul a declarat ca a fost sunat de Adrian Pop si rugat sa vina dupa el, cu masina. Probabil, deja, chef Adrian Pop se simtea amenintat de cineva. Nu era omul care sa faca rau la nimeni, dar uneori ”avea gura prea mare”, spun apropiatii lui.

N. M. spune ca dupa ce a ajuns la Apahida, l-a vazut pe chef Pop facand skandenberg cu o alta persoana.

„Era unul mai mare si tatuat. Am aflat ca era cumnatul politistului Marchis, sarbatoritul. Nu parea sa fie scandal sau suparare. Cert este ca la un moment dat, chef Adrian Pop a iesit afara, urmat de persoana respectiva. El nu fuma si m-am gandit ca poate iasa sa discute. Nu au trecut nici 30 de secunde si persoana respectiv si-a bagat capul pe usa si a zis ceva de genul: haideti luati-va bucatarul sau bucatarul e la pamant. Ceva de genul asta”, a povestit Nicolae M, potrivit aktual24.ro.

Ulterior, N.M. a intervenit sa isi salveze prietenul cazut la pamant. In tot acest timp, invitatii politistului, printre care se aflau alti politisti, s-au facut nevazuti.

„Eu am iesit afara sa il ajut. Eram cu patronul de la localul respectiv. El se chinuia sa respire. Era vanat la fata si ii curgea sange de dupa ureche. Am sunat la 112, iar ambulanta a venit foarte repede. In schimb, cei din local au disparut fara urma si fara sa zica ceva. Fara sa ne intrebe daca sa ne ajute cu ceva. Si-au luat hainele si au plecat”, ne-a mai spus barbatul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE