2024-04-20 06:30

Ce se întâmplă cu SPITALELE din sectorul 1. Răspunsul lui Nicușor Dan pentru Clotilde Armand

 |  20:53
Ce se întâmplă cu SPITALELE din sectorul 1. Răspunsul lui Nicușor Dan pentru Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, este implicată într-o nouă controversă. Acuzată că a tăiat finanțarea a patru mari spitale din Capitală în plină pandemie, politiciana de la USR-PLUS a anunțat că unitățile sanitare respective au fost trecute, miercuri, în administrarea Consiliului General al Municipiului București.

În replică, primarul general Nicușor Dan s-a arătat absolut deschis să administreze „cât mai multe lucruri care privesc calitatea vieții bucureștenilor, doar să fie asigurată finanțarea către Primăria Municipiului București pentru asta”.

”Înțeleg că există dorința, în ultima vreme, a transferului unor obiective dificil de administrat, către Primăria Capitalei. Eu sunt absolut deschis să administrez cât mai multe lucruri care privesc calitatea vieții bucureștenilor, doar să fie asigurată finanțarea către Primăria Municipiului București pentru asta. Dacă cineva nu se poate ocupa de aceste proiecte și instituții din Capitală, atunci eu declar că vreau să le administrez împreună cu echipa Primăriei, cu condiția să ni se asigure banii necesari”, a scris Nicușor Dan, joi, pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE