2021-01-20 06:32

Ce se întâmplă cu SALARIILE bugetarilor. Anunțul ministrului Muncii

 |  22:35
Ce se întâmplă cu SALARIILE bugetarilor. Anunțul ministrului Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru nu a confirmat informațiile privind tăierea salariilor bugetarilor, dar consideră că sunt necesare anumite schimbări.

”Eu nu mint, dacă ar exista un asemena scenariu, v-aș spune că se lucrează. Salariile bugetarilor sunt direct dependente de starea economiei și de contribuțiile pe care le aduc la buget. Eu apreciez foarte mult eforturile colegilor mei din minister, care au muncit cot la cot cu mine și au văzut că eu nu i-am evaluat pentru simpatiile față de PSD, pe care și le-au exprimat, ci după muncă. Totul depinde de munca serioasă. Nu se lucrează la niciun scenariu de tăiere a salarilor, dar sunt necesare unele schimbări. E greu de înțeles că cineva se va descurca dacă nu știe să folosească tehnologia, mai ales în aceste timpuri în care trebuie să ne adaptăm rapid. Vom vedea care este evaluarea pe care o vom face în perioada următoare”, a declarat ministrul Muncii - Violeta Alexandru pentru RealitateaPlus.

La rândul său, premierul Ludovic Orban a vorbit despre lipsa unui plan de tăiere a salariilor din administrație, dar a anunțat posibilitatea reducerii personalului.

„Guvernul pe care îl conduc nu îşi propune să scadă salariile, ci să le crească. România nu a plecat ca Germania, care nu a avut deficit bugetar de 20 de ani. PNL a plecat cu o moştenire de 4,6 a deficitului. În România a crescut salariul minim net. Nu există vorba de tăiere. Dacă e necesar, vom scăpa de personalul care nu are ce căuta în instituţiile publice, e probabil ca personalul să se reducă. Oamenii care muncesc nu trebuie să îşi facă probleme, vorbim de cei care au fost puşi într-o funcţie şi nu fac nimic” a declarat Ludovic Orban la RomaniaTV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-30

In legatura cu acest articol...

Ce se întâmplă cu SALARIILE bugetarilor. Anunțul ministrului Muncii

Turcia impune măsuri dure de RESTRICȚIE în pandemie

Mii de românce, EXPLOATATE sexual în bordeluri din Marea Britanie

PAȘAPORTUL COVID, obligatoriu pentru călătoriile cu avionul

Raed Arafat primește o DISTINCȚIE importantă din partea președintelui Iohannis

Igor Dodon îi dă în JUDECATĂ pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE