2024-04-16 18:04

Caz ȘOCANT în Tecuci: cum au murit doi bărbați, tată și fiu, care AU BĂTUT un cetățean moldovean

 |  20:43
Caz ȘOCANT în Tecuci: cum au murit doi bărbați, tată și fiu, care AU BĂTUT un cetățean moldovean

Caz şocant în Tecuci. Doi bărbaţi - tată şi fiu - care au bătut crunt un cetăţean din Republica Moldova - au murit după câteva minute într-un accident rutier cumplit. Indivizii se grăbeau să lase victima la spital, când maşina lor a intrat direct în cupa unui tractor.

Ora 8 şi 50 de minute dimineaţa. Două camere de supraveghere înregistrează impactul fatal. La ieşire din Tecuci spre localitatea Matca, două maşini sunt suprinse în timp ce depăşesc un tractor. Din sens opus, se apropie autoturismul în care erau tatăl, fiul şi victima lor. Brusc, maşina condusă de tânărul de 24 de ani intră pe contrasens. Timp de trei secunde, înaintează direct spre coloana de autoturisme.

Ca să evite impactul terifiant, doi şoferi trag de volan. Prea târziu. Tânărul grăbit îi loveşte şi apoi se înfige în cupa tractorului folosit de compania de utilități publice Tecuci.

Şoferul şi tatăl lui - un bărbat de 47 de ani - au murit la locul accidentului. Se grăbeau să ajungă la un spital după ce l-au bătut bine pe un cetăţean din Republica Moldova în vârstă de 43 de ani. Acesta se afla pe bancheta din spate.

sursa: observatornews.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE