2024-04-20 16:47

Câte persoane au fost depistate cu droguri în prima noapte la Neversea

 |  21:34
Câte persoane au fost depistate cu droguri în prima noapte la Neversea

Un număr de 12 persoane au fost depistate cu droguri asupra lor, în prima noapte a festivalului Neversea de la Constanța. Jumătate dintre acestea fiind cetăţeni bulgari, sârbi şi israelieni.

"În noaptea de 7 spre 8 iulie 2022, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, au constatat 5 infracţiuni de deţinere de droguri, în vederea consumului propriu şi au depistat 7 persoane, dintre care 3 cetăţeni bulgari, 3 cetăţeni români şi 1 cetăţean sârb. De asemenea, au fost ridicate 2 ţigări, care ar fi conţinut canabis, 5 comprimate ecstasy şi o pungă transparentă, autosigilantă, care ar fi conţinut substanţă cristalină", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Jandarmii "au efectuat 4 constatări de deţinere de droguri în vederea consumului propriu", la punctul de acces. Au fost depistate cinci persoane, dintre care doi cetăţeni israelieni, care ar fi deţinut patru ţigări cu canabis, o pungă din plastic ce ar fi conţinut o substanţă pulverulentă albă, o pungă transparentă autosigilantă, cu o substanţă vegetală verde-oliv şi 1,5 comprimate ecstasy.

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, se desfăşoară la Constanţa în perioada 7 - 10 iulie, peste 150 de artişti naţionali şi internaţionali de renume fiind prezenţi la eveniment.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE