2024-04-25 22:57

Cataramă CRITICĂ plaja din Mamaia: "E ca și cum mergi pe sticlă pisată"

 |  14:27
Cataramă CRITICĂ plaja din Mamaia: "E ca și cum mergi pe sticlă pisată"

Viorel Cataramă a declarat că a plecat pe Coasta de Azur, unde prețurile sunt ca în Mamaia, iar serviciile incomparabil mai bune. In plus, milionarul critica vehement calitatea plajelor din mamaia, pline de scoici maruntite, pe care nu poti calca fara incaltaminte speciala.

"Toți cei care au posibilitatea să meargă la Mamaia, ai posibilitatea să meargă și pe Costa de Azur. Să nu credeți că aici prețurile sunt mai mari decât la noi. Când vorbim de plajă vorbim de nisip. Îmi aduc aminte ce nisip era la Mamaia. În acest moment, plaja de la Mamaia este formată din coji de scoică. Nu poți să mergi pe nisip pentru că te tai. E ca și cum mergi pe sticlă pisată. De aici derivă și alte consecințe. Murdărie. Toată lumea aruncă în acest spațiu al nimănui, sticle goale, resturi de mâncare.", a spus milionarul, la Antena 3

"Cei care stau în hoteluri nu mai beneficiază de avantajele pe care le aveau anul trecut. Un turist care plătește o suma consistentă, câteva sute de euro pe noapte, nu poate să beneficieze de niciuna de niciuna din condițiile pe care le are în oricare altă plajă din lumea asta.

Vorbim de o politică a statului român de descurajare a expoturilor și turismului. Începe să fie mult mai ieftin în străinătate decât în România.", a mai spus acesta.

"În timpul studenției (comunismului) am lucrat ca ghid ONT. În 1991 am fost ministrul (secretar de stat) TURISMULUI. N-aș fi crezut atunci că turismul în țara mea se va prăbuși!

Mamaia, 2021. În toată lumea se caută soluții ca hotelurile să fie cât mai aproape de plajă. La noi, toate hotelurile sunt îndepărtate de plajă, care a fost mărită nejustificat. 

Consecința: un spațiu imens, fără mult nisip, dar cu coji de scoică care nu permit turiștilor să meargă desculți în apă, murdărie, hoție (de șlapi)! Plus, cearceafurile și umbreluțele aduse de acasă, la concurență cu șezlongurile marilor hoteluri! Nu mai este permisă nici funcționarea barurilor de pe plajă, așa că dacă vrei apă ți-o aduci de acasă!

Și asta, pentru că în funcțiile publice ajung tot mai mulți idioți! Îi putem înțelege pe francezi și pe elvețieni de ce vor să plece cât mai grabnic din România!

Deja, tot mai mulți turiști regretă Mamaia din timpul comunismului! Pentru că, prostia, tembelismul și cretinismul domină, din ce în ce mai mult spațiul public!", a scris Viorel Cataramă, pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE