2020-11-25 04:09

Carmen Tănase a răbufnit după mesajele RO-Alert: "Opriți-vă, PSIHOPAȚILOR, cu panica asta aiurea!"

 |  18:45
Carmen Tănase a răbufnit după mesajele RO-Alert: "Opriți-vă, PSIHOPAȚILOR, cu panica asta aiurea!"

Actrița Carmen Tănase a reacționat pe Facebook, în ziua în care în Capitală s-au închis din nou teatrele, cinematografele și restaurantele și s-a impus obligativitatea măștii de protecție pe stradă. Totodată, bucurestenii au primit mesaje RO-alert în limba romana si engleza prin care au fost transmis aceste noi restrictii.

"Opriti-va, psihopatilor,cu panica asta aiurea!”, a reacționat, pe Facebook, Carmen Tănase.

Ce restrictii au intrat în vigoare de azi, în București

1. Masca de protecție este obligatoriu a fi purtată atât în spațiile închise cât și în spațiile deschise;

2. Unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea în mediul online, în scenariul prevăzut de ordinul Ministrului Educației și Cercetării respectiv în „Scenariul Roșu”.

3. Toate activitățile desfășurate în interior, în restaurante, cafenele, cinematografe, săli de spectacole, săli de jocuri de noroc sunt interzise.

Aceste măsuri sunt valabile pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 20 octombrie, ceea ce înseamnă că vor dura cel puțin până la 2 noiembrie inclusiv, când se va face o nouă evaluare a situației.

Activitatea desfășurată în creșe și after-school-uri este permisă în continuare conform Ordinului comun al Ministrului Educației și Cercetării, al Ministrului Sănătății și al Ministrului Muncii și Protecției Sociale, precizează autoritățile.

Totodată, desfășurarea activităților în învățământul superior va fi reglementată de senatul fiecărei universități, acestea având autonomie universitară.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE