2024-07-21 04:47

Cardurile pentru energie, folosite și pentru plata ONLINE a facturilor

 |  17:23
Cardurile pentru energie, folosite și pentru plata ONLINE a facturilor

Românii vulnerabili își vor putea plăti facturile pentru energie și online, pe site-ul Poștei, dacă sunt beneficiari ai cardurilor pentru energie.

Guvernul anunțase inițial că aceștia vor putea plăti doar la oficiile poștale sau la poștașii care îi vizitează, însă în ședinta de săptămâna aceasta modifică ordonanța de urgență care reglementează cardurile de energie. Guvernul introduce posibilitatea de a putea folosi cardurile și online, unde va exista o secțiune pe site-ul Poștei Române, unde românii vor putea să introducă numărul cardului și factura pentru a putea plăti.

Sunt trei posibilități prin care românii cu venituri mici care vor primi cardurile de energie vor putea să le folosească.

În primul rând ei vor putea să își achite facturile la poștași, care vor avea dispozitive inteligente de citire a facturilor, este promisiunea autorităților până la 1 martie.

De altfel, aceștia vor putea merge la oficiile poștale, unde va fi scanat acest card de energie împreună cu factura, înainte de a se face plata și mai nou, 

Aproximativ 4 milioane de români vor primi aceste carduri începând de săptămâna viitoare.

Sursa: EuronewsRomania


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE