2021-12-06 19:10

Când va fi reoperațional Spitalul modular de la Pipera

 |  14:24
Când va fi reoperațional Spitalul modular de la Pipera

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă că spitalul modular de la Pipera va fi reoperațional începând de marți în vederea primirii pacienților COVID.

Acesta a menţionat că în interior se lucrează, spitalul „este chiar foarte bine pregătit şi urmează să vină şi echipamentele medicale”.

Conform şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, spitalul modular va dispune de 374 de paturi dar, inițial, vor fi reoperaţionalizate o sută de paturi, scrie News.ro.

În legătură cu personalul medical care va deservi unitatea sanitară, Raed Arafat susține că „este în pregătire, va fi personal, va fi de la ASSMB şi va fi suplimentat  şi din personalul din afara ASSMB”

Secretarul de stat din MAI a precizat că România a primit deja concentratoarele de oxigen solicitate prin Mecanismul European de protecţie civilă. „Concentratoarele au intrat în ţară şi o să ajungă în noaptea asta la depozitul nostru, care este în zona Prahova, şi mâine dimineaţă vor fi aduse aici”, a menţionat Raed Arafat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-10

In legatura cu acest articol...

Trei paturi libere la ATI la nivel național pentru pacienții Covid

GSC: 10.400 de cazuri noi de Covid și 211 de decese. Record de infectări în Capitală
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE