2021-08-03 00:16

București: un copil de 11 ani a supravieţuit MIRACULOS, după ce a căzut de la etajul 6

 |  17:07
București: un copil de 11 ani a supravieţuit MIRACULOS, după ce a căzut de la etajul 6

Un băiat de 11 ani a supravieţuit în mod miraculos, după ce a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia, în Colentina, Bucuresti.

"Vorbim de un incident petrecut în zona Colentina din Capitală. Un băiat în vârstă de 11 ani a alunecat de la etajul balconului, de la etajul 6. În aceste momente este stabilizat şi dus la Spitalul Grigore Alexandrescu unde i se oferă acolo toate îngrijirile medicale. E conştient şi ar avea o fractură de femur. E acolo împreună cu părinţii săi.

Înţelegem că are şi ceva probleme de sănătate şi se pare că a căzut pe cimentul ud. În aceste momente, cercetarea la faţa locului este în plină desfăşurare. Sunt şi poliţiştii Secţiei 7, pentru că apelul a fost dat prin 112 şi de îndată cei de la Secţia 7 s-au deplasat aici. Colegul meu vă arată etajul 6 de unde a căzut acest băiat de 11 ani care ar suferi de autism. Starea sa de sănătate este una stabiliă. 

Cu siguranţă că se va deschide o anchetă în acest dosar. Nu ştim dacă copilul era singur acasă, dacă era supravegheat, dacă nu era supravegheat, cert este că doctorii fac acum eforturi să îl stabilizeze şi să îl ţină în viaţă", a transmis Roxana Ciucă, reporter Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE