2020-10-28 13:46

Bătălia Taxelor la Ploiești

 |  16:45
Bătălia Taxelor la Ploiești

Confruntările dintre PNL și PSD înregistrează un nou episod din cauza taxelor. ”Razboiul” are loc la Ploiești și a fost provocat de propunerea primarului Adrian Dobre de creștere a taxelor locale la Ploiești pentru anul 2019.

Solicitarea primarului s-a lovit însă de refuzul reprezentanților PSD care spun că atâta vreme cât nu există justificări clare pentru creșterea taxelor ei nu votează așa ceva.

”Nu vom fi de acord cu nicio majorare propusă de primar. Nu poți pune biruri la nesfarșit, doar din dorința de a avea bani să dai pe salarii și pe studii pe care apoi le arunci la gunoi sau se dovedesc a fi nefolositoare” afirmă viceprimarul Cristian Mihai Ganea, liderul PSD Ploiești.

Proiectul de majorare a taxelor se află deja pe site-ul Primariei, iar o dezbatere publică va avea loc pe 11 noiembrie. Proiectul prevede o majorare cu 1,34 la sută a taxelor atât cât este considerată rata inflației în România. Disputa între liberali și pesediști este inflamată și de Podul De Lemn din oraș care a devenit alt măr al discordiei după ce, în sfarșit, s-a semnat contractul de demolare și construire a unui pod nou după 8 ani de cand a fost interzis circulației auto și 6 ani de cand nici pieteonii nu au mai avut voie să calce pe el.

Motivul? Primarul se laudă cu ideea, deși aprobarea a fost dată de Consiliul Local înainte ca Adrian Dobre să ajungă în funcție! Cât privește conflictul din Primăria Ploiești, pe tema taxelor, pare să fie ultimul din vechiul sediu pentru că, Primăria Ploiești se mută în fosta cladire Petrom pană la sfarșitul anului, iar acolo îi așteaptă deja un nou scandal: al spațiilor repartizate. Pentru că toti aleșii și funcționarii vor cele mai bune spatii. Și ce poți să faci? Au și ei pretenții că doar pentru ce au votat, neicușorule?


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-10-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE