2023-02-02 20:01

Bărbat amendat drastic după ce a abandonat un cățel într-un sac legat la gură

 |  22:45
Bărbat amendat drastic după ce a abandonat un cățel într-un sac legat la gură

Un bărbat a fost amendat drastic după ce a abondat un câine de două luni într-un sac.

Un bărbat din Vâlcea a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonele în care oamenii obișnuiesc să arunce gunoie în timp ce abandona un cățel mic de numai două luni. Acesta a fost suprins în imagini când a coborât din mașină și a scos din portbagaj un sac de rafie pe care l-a aruncat pe marginea drumului, potrivit europafm.ro.

Reprezentanții Primăriei Bujoreni au văzut imaginile și au mers în zonă pentru a vedea ce s-a întâmplat exact. Aceștia au constatat că în sacul care era legat la gură se afla un cățel mic. Imediat a fost sesizată Poliția Biroului pentru Protecția Animalelor Vâlcea și cu ajutorul imaginilor a fost identificat bărbatul de 36 de ani din Bujoreni. Acesta a fost amendat cu 5.000 de lei, iar cățelul a fost preluat de o fundație pentru protecția animalelor.

Poliţiştii reamintesc că Legea 205 din 2004 privind protecţia animalelor prevede faptul că abandonul şi sau alungarea unui animal a cărui existenţă depinde de îngrijirea omului reprezintă un act de cruzime faţă de animale şi se sancţionează cu amenda de la 3.000 la 12.000 lei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE