2020-12-05 10:10

Avocatul Gheorghe Piperea: Vor urma REVOLTE SOCIALE de amploare!

 |  19:35
Avocatul Gheorghe Piperea: Vor urma REVOLTE SOCIALE de amploare!

Avocatul Gheorghe Piperea consideră că închiderea oamenilor în case și blocarea economiei vor conduce, în scurt timp, la o penurie alimentară, ceea ce va provoca revolte sociale de amploare, care îi vor lovi în plin pe cei care au ”arestat” oamenii în locuințe.

”A trecut și noaptea de Înviere, iar medievalii ortodocși, babele, moșii, țăranii inculți și știrbii nu a ieșit buluc din case ca să se înghesuie în biserici, nu s-au revoltat, nu au pus în practică nicio consirație malefică de natură a pereclita mărețele realizări ale autorităților în materie de control al răspândirii molimei mileniului prin arestarea la domiciliu a populației înfricoșate. Hipsterii cu chelie și bărbițe frumos aranjate, șoferii de trotinete electrice, useriștii și tefeliștii pot răsufla ușurați. Rebeliunea troglodiților care vineri și sâmbătă erau arătați cu deștiul ca autori prezumați ai infracțiunii de luare a luminii în grupuri ne-distanțate social nu a mai avut loc. Bine, nici nu era în planul cuiva, dar tot e o victorie. Armata și poliția au fost cu noi, păzindu-ne de rebeli cu sutane.

Birocrații si științificii cu halate albe (care, btw, îi supun la torturi pe medici și asistente, obligându-i la muncă forțată și epuizare fizico-emoțională) spun ca vârful molimei se va întâmpla, la noi, peste cca o săptămână. Așa ziceau respectivii și acum două săptămâni dar, ceea ce este clar acum este că nu va mai exista curând nicio sărbătoare religioasă care, cu aglomerarea aferentă, să dea o motivație plauzibilă pentru o explozie a cazurilor de infectări. Dacă va fi, totuși, o creștere rapidă a numărului de infectări în următoarele 3-4 zile, înseamnă că realitatea ne-a fost ascunsă pâna după Paști, ca să se dea vina pe troglodiții care nu stau a acasă, ci umblă brambura pe la slujbe religioase; dacă nu va fi o creștere consistentă a cazurilor de infectare, adică nu se va atinge “vârful” epidemic profețit de Rafila, Streinu-Cercel și Arafat în 10 zile, înseamnă că molima nu e chiar o molimă. Lumea a mers, totuși, la mall, la muncă în străinătate, la muncă acolo unde nu se poate lucra de pe calculator, distanța socială/fizică nefiind chiar peste tot păstrată.

Ei, și atunci vor începe întrebările.

Si mai grav : întrucât totul este oprit dpdv economic, iar ajutoarele de la stat sunt anemice sau tardive, painea se va fi epuizată curând, iar circul va deveni și el, curând, redundant, stirile de la tv sunt 99% pe aceeasi tema a covidului, iar filmele de pe canalele de streaming au fost toate vazute deja.

Cand nu vor mai exista nici paine, nici circ (panem et circenes), foamea si inactivitatea vor inspira revoltele. Adevaratele revolte. Si atunci:

Vai voua, mincinosilor, care ati arestat lumea si ati infometat-o pentru o cauza in care nici macar voi nu credeti!”, scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-20Parerea ta...

FANE GLONTZ
19 Apr 2020

I-A CERUT CINEVA PAREREA ACESTUI BOU PSDIST ?
ADRIAN PROCOPOVICI
19 Apr 2020

Ca întotdeauna, o poziție corecta, analitica, de avut în vedere.
ROMULUS
20 Apr 2020

Omul știe ce vorbește și bine ar fi sa nu aibă dreptate dar mă tem ca are .
ALEXANDRU JUNCAR
20 Apr 2020

Si Ceausescu eRa convins ca doar el are dreptate asa sunt uni pe net in tot si toate ce nu sincronizeaza cu gindurea lor e vina PSD pt tot si toate relele din tara sunt psd_disti vinovati ori esti psd_ist da nu esti de acord cu ei albul e negru ,...
BOBARU NICULAE
20 Apr 2020

Va fi vai de noi, dar Iohannis nu va mai apuca sf Marie ca presedinte. Va fugi exact ca regele Mihai din tara. Eu unu nu am votat si nu voi vota nimic din Pnl.
ROTARU
20 Apr 2020

Nu mi plac oamenii care etichetează asemenea Joianului ,pe cei care au opinii de bun simț și pertinente, PSD-iști ! drept
SEBASTIAN
20 Apr 2020

A venit si timpul cand progresistii ar trebuii sa se ascunda,timpul e limitat!
HOLMAN
20 Apr 2020

mai mult ca sigur va fi revolta
URSOICA
20 Apr 2020

Se pupa cu Viorica
UN ANONIM
20 Apr 2020

Fă-ne Glontz. Bou ești tu. Mintea ta limitată nu poate gândi mai mult. Crezi ca dacă tu ai resurse și poți sta acasă, pentru economia țării este bine? Nu amice, e jale, e dezastru ecum vrei tu mai rău pentru economie. Crezi ca dacă guvernul se împrumută și mai mult ca fi bine? Vai de capul tău.
VASILE BACIU
20 Apr 2020

Toți sunt la fel Si cei mai vinovați PSD ei au fost cel mai mult la putere Sunt multe de spus Da asa este Multă lume o sa iasă în strada cit mai curind Nu pentru politica Pentru mincare, nu mai sunt locuri de munca
DOMNITA
20 Apr 2020

ABIA ASTEPT SĂ PUN ÎN MIȘCARE O BÂTĂ, O FURCĂ, O BOMBOANĂ CU MENTĂ,...
ANONIM
20 Apr 2020

Habar nu avem noi ce afaceri banoase se fac cu acest covid , vin bani de la OMS sau asa ar fi trebuit fiindca li sau promis ticalosilor , dar dat fiind faptul ca jocurile sau schimbat va veni furtuna ....Q care ii va rade in cap pe ticalosi indiferent de culoarea politica .....vor cadea capete incoronate .
GABRIEL SCHMALER
20 Apr 2020

Piperea?O fi vreun guru?
MARIA
20 Apr 2020

GABRIEL SCH......NU trebuie sa fi GURU, trebuie doar sa gandesti !!!!!!!!!!!!!!! Iar tu SCH.....chiar nu ai nimic de a face cu gandirea !!!!!
CALIN
20 Apr 2020

Stați calmi ca in țara asta nu o sa se mai intample nimic...cu cibe cu bosorogi de peste 60 ani? Cati tineri mai sunt? Si câți mai au curajul sa ridice o piatra in condițiile in care noi ca neam suntem dezbinati? Suntem un popor de oameni resemnati si trebuie sa acceptam...unitate 0, atat timp cat fiecare dintre noi tragem foc doar la oala noastra pana atunci tot asa o sa mearga in tara asta...o mana de derbedei conduc prostimea ce e cumparata la fiecare 4 ani ba cu o galeata ba cu un mititel in piața si asa mai departe...deci nu mai comentati pe toate siteurile ca facem si dregem....nu face nimeni nimic, asteapta dupa perdea sa iese vecinu sa vada daca pateste ceva si apoi iesim si noi.... E o vorba! Dezbina ca sa poti conduce! Si asta suntem noi ca popor la ora actuala....un popor de resemnati si oameni dezbinati in care o mana de oameni fac ce vor ei!
UN GIGEL ANONIM
20 Apr 2020

Are dreptate, suntem condusi de o adunatura de scelerati.
LILIANA
21 Apr 2020

Are perfectă dreptate omul!!!!! Suntem mulți care vom contribui la un mega proces să demontam această mare minciună, pandemia....
HIRCEAGA DARIUS
22 Apr 2020

Se va ajunge la o a 2 revoluție nici nu se pune problema,bineînțeles dacă se merge mai departe cu șmecheria asta cu corona virus!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE