2024-04-19 18:16

Arafat a găsit soluția: puteți pleca în timpul serviciului la CUMPĂRĂTURI!

 |  14:07
Arafat a găsit soluția: puteți pleca în timpul serviciului la CUMPĂRĂTURI!

Raed Arafat a declarat că românii își pot face cumpărăturile și înainte de ora 18.00. Acesta spune că persoanele care lucrează în sistem de telemuncă pot ieși într-o pauză la cumpărături

”Măsura (închiderii magazinelor, n.red.) nu se explică prin măsura în sine, ci prin complexul de măsuri luat. Ce măsură s-a luat? Vineri, sâmbătă, duminică, reducerea orei de la 22:00 la 20:00. Și are explicațiile ei. Reducerea contactului social, al mobilității și oamenii să ajungă acasă și să evităm situația cu care ne-am întâlnit în diferite cluburi care nu au respectat regulile, party-uri în apartamente și așa mai departe. E o măsură.

Ca să te duci acasă la ora 20:00, orice altă chestie care face ca oamenii să umble, se oprește înainte de ora 20:00. Pentru că trebuie să ai timp să ajungi acasă. Este o explicație foarte simplă. Asta a fost în grupul tehnico-științific, când s-a discutat această chestie.

Ce nu înțelege lumea este că noi am avut măsuri inițial propuse în cadrul grupului, și s-au discutat„, a spus Raed Arafat la Antena 3. 

”Mai sunt încă două măsuri care au fost introduse şi nu sunt ridicate: telemunca, ce îţi permite să fragmentezi programul, să ieși într-o pauză să cumperi şi să te întorci, şi decalarea programului, și decalarea programului, ca oamenii să vină în două grupe. Orice angajat trebuie să solicite angajatorului să facă acest lucru”, a adăugat Arafat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE