2020-10-24 18:01

Anchetă la Penitenciarul Arad. Un deţinut a fost găsit spânzurat

 |  11:35
Anchetă la Penitenciarul Arad. Un deţinut a fost găsit spânzurat

Conducerea Penitenciarului Arad a demarat o anchetă, după ce un deţinut în vârstă de 24 de ani a fost găsit, vineri, spânzurat într-o baie a închisorii.

Deţinutul executa o pedeaspă de şase ani şi trei luni pentru furt.

Surse locale, citate de Mediafax, au precizat că tânărul avea mai puţin de un an până când ar fi putut intra în prima comisie care să îi analizeze posibilitatea eliberării condiţionate.

"Bărbatul a fost găsit în baia camerei, s-au efectuat manevrele de resuscitare de către personalul medical al Penitenciarului, s-a solicitat intervenţia echipajului SMURD, medicii au continuat manevrele de resuscitare, bărbatul fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat, murind la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al Penintenciarului de Maximă Siguranţă Arad, Eduard Magold, potrivit Mediafax.

Conducerea Penitenciarului Arad a demarat o anchetă internă şi a sesizat Poliţia şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru a face cercetări în acest caz.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE