2021-05-10 00:43

ALERTĂ. O angajată a Ministerului Sănătății are CORONAVIRUS și a intrat în contact și cu Victor Costache

 |  12:26
ALERTĂ. O angajată a Ministerului Sănătății are CORONAVIRUS și a intrat în contact și cu Victor Costache

Alertă în Ministerul Sănătății, după ce o angajată a fost depistată cu coronavirus și a intrat în contact și cu ministrul Victor Costache.

Cazul 92, mai exact femeia de 41 de ani internată în Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, care s-a întors din Dubai în 8 martie 2020 și a fost confirmată pozitiv în data de 13 martie 2020, este angajată a Ministerului Sănătății și nu o persoana din județul Mureș.

Această eroare din comunicarea inițială a fost posibilă dintr-o confuzie în interpretarea acronimului instituției Ministerului Sănătății și cel folosit pentru județul Mureș.

Conform informațiilor STIRIPESURSE.RO, femeia este nimeni alta decât directoarea Direcției Spitalelor Regionale, iar ea a intrat în contact direct atât cu Victor Costache, ministrul Sănătății, cât și cu alți șefi din minister.

Costache este, astfel, la al doilea contact direct cu un pacient cu coronavirus, după ce s-a întâlnit și cu senatorul Vergil Chițac, de la PNL, care a fost și el diagnosticat cu coronavirus.

Deși ar fi trebuit să fie în autoizolare, Costache a mers, vineri seara, la o sală de sport. Sâmbătă, același ministru a mers la audierile din Parlament, unde s-a prezentat fără cele mai elementare norme de protecție. Costache nu a avut nici mască medicală, nici mănuși și nici nu a păstrat o distanță sigură între el și cei cu care a intrat în contact.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE