2020-10-24 09:27

ALERTĂ în prima zi de școală: 114 tipuri de MĂȘTI NECONFORME / ANUNȚUL făcut de Protecția Consumatorului

 |  17:33
ALERTĂ în prima zi de școală: 114 tipuri de MĂȘTI NECONFORME / ANUNȚUL făcut de Protecția Consumatorului

În România încă sunt pe piață 114 tipuri de măști neconforme, în condițiile în care astăzi a inceput scoala și atat profesorii, dar mai ales elevii sunt obligati sa poarte masca pe toata durata cursurilor.

”Cu ocazia începerii noului an școlar, InfoCons are plăcerea de a le ura elevilor, atât mici cât și mari, mult succes și multe realizări in noul an!

De asemenea, dorim să le atragem atenția părinților asupra importanței pachețelului pentru școală al celor mici. Nu uitați, un simplu sandviș poate conține până la 42 E-uri! 

Atentie la modul de depozitare si termenul de valabilitate.

Multe produse care sunt parte componenta a unui sandvis mai ales in aceste zile calduroase au ca  mod de depozitare o temperatura de pana la +5 C.

Descărcați aplicația gratuită InfoCons pentru a scana codul de bare al produselor și a vedea exact ce număr de aditivi alimentari au acestea!

Infocons cere retragerea măștilor periculoase din farmacii și magazine

Totodata purtarea mastii este obligatorie atat in unitatea scolara cat si in curtea acesteia, dar atentie la tipul de masca achizitionat mai ales pentru copii si adolescenti.

Trebuie sa fie atenti atat din punctul de vedere al contactului direct cu fata cat si din punctul de vedere al faptului ca acestia respira prin astfel de produse.

In prezent sunt 114 tipuri de masti neconforme”, este mesajul transmis de infocons.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE