2020-11-01 01:04

ALERTĂ. Cod Portocaliu de INUNDAŢII în următoarele ore

 |  13:36
ALERTĂ. Cod Portocaliu de INUNDAŢII în următoarele ore

Ploile căzute cu nemiluita în ultimele două zile nu aveau cum să rămână fără consecinţe. Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis avertizări Cod Portocaliu de inundaţii, valabile până la ora 16:00, în trei bazine hidrografice din Transilvania.

În următoarele ore se vor înregistra scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu depăşiri ale Cotelor de inundaţie pe râurile mici din bazinele hidrografice: Târnava Mică - bazin amonte S.H. Târnăveni, Târnava Mare - bazin amonte S.H. Sighişoara (judeţele Harghita, Mures şi Braşov) şi Someşul Mare - bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţul Bistriţa-Năsăud). Hidrologii precizează că fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare şi pe unele râuri mici din bazinul Bistriţa. Avertizările au fost transmise către: Ministerul Apelor şi Pădurilor, Ministerul Mediului, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională "Apele Române", Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administraţiile Bazinale de Apă Mureş şi Someş-Tisa, respectiv Sistemele de Gospodărire a Apelor Bistriţa-Năsăud, Harghita, Mureş şi Braşov. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

SABOTORILOR DE TARA
07 Mai 2019

BA NATARAILOR ; DE CE NU ATI GOLIT BARAJELE SI PREVENIT VIITURA ?
NEGRO
09 Mai 2019

Recomandam asistatilor sociali care sunt tarati de PSD prin tara la mitinguri electorale sa mearga sa ajute cu forta lor de munca nefolosita, sau folosita prost, zonele sinistrate. Numai asa cleptocratii mincinosi care ii conduc precum orbete turme blege si-ar putea recladi credibilitatea. Cu analfabeti in Guvern, imprumuturi in devalmasie, hotii cu nemiluita si ciubucuri electorale permanente nu se poate guverna o Tara, care chiar are mari probleme de clima si hidrografice. Asa ca politrucilor de duzina care doar mariti la patrat saracia si nepriceperea, ganditi-va si la Tara, nu doar la pungile dumneavoastra fara fund. Ca orice calcul analfabet nu ia in considerare si pe adevaratii romani, care gandesc si muncesc si care au si ei dreptul la urne. Trebuie doar sa si-l foloseasca. Aici e problema!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE